Experter på rör

Vi är experter på rör och kan erbjuda flera olika tjänster som har med just det att göra. Det inkluderar bland annat tjänsterna nedan.

img

Relining

En av de tjänster vi erbjuder är relining. Detta är en mycket billigare och mindre tidskrävande metod än vad ett stambyte är. Vid en relining renoverar man nämligen rören från insidan istället för att byta ut dem. Det gör man genom att infodra de med nytt material. Detta är ett utmärkt alternativ till stambyten så länge rören inte är alltför slitna.

img

Rörinspektion

Genom att utföra en rörinspektion kan man ta reda på vilket skick rören är i samt på var felet ligger om det till exempel är stopp i avloppet. Vi utför våra rörinspektioner med hjälp av en liten kamera anpassad för att komma åt även de allra svåråtkomligaste utrymmena.

img

Rörlokalisering

Vid en rörlokalisering kan vi genom att använda oss av en sond och en ledningssökare bland annat ta reda på var rören i din fastighet eller på din mark löper någonstans samt hur djupt de ligger. Vid skada kan vi även ta reda på dess exakta position.

img

Fräsning

Fräsning används för att ta bort rostbeläggning i gjutjärnsrör. Till det använder man en snurrande centrerad fräskätting. Det kan också användas för att ta bort beläggningar i rören.