Fördelarna med relining

Det finns flera fördelar med att göra en relining istället för ett stambyte. En av dessa är att det är mycket billigare än ett stambyte, detta eftersom relining kräver betydligt mycket mindre jobb. Faktum att det kräver mindre jobb innebär också att det går mycket snabbare med en relining än vad som är fallet med ett stambyte.

Relining kräver inte heller att man måste riva golv och väggar i en fastighet för att komma åt de rör som man vid ett stambyte ska byta ut. Det stör därför inte de boende i en fastighet på alls samma sätt som ett stambyte gör.

Relining är dessutom ett mer miljövänligt alternativ än vad ett stambyte är eftersom det inte resulterar i alls lika mycket byggavfall. Som du ser finns det alltså flera fördelar med att välja denna metod.

Så går det till

Relining fungerar som så att man invändigt renoverar rör och ledningar. Vi gör det genom att väta in flexibel polyesterfiberfilt med härdplast i rören. Denna vränger vi sedan med hjälp av tryckluft inne i själva röret. Processen avslutas med att vi härdar till ett nytt, skarvfritt och självbärande rörsystem inuti det gamla röret. Detta må låta som en komplicerad process, men vi har full koll på vad vi sysslar med och kan därför utföra den utan några som helst problem!

Hur lång tid tar det?

Hur lång tid tar det då att färdigställa en relining? Det är svårt att ge ett exakt svar på den här frågan eftersom det kan variera från fall till fall och beror på faktorer som hur långa de rör det gäller är, hur tjocka de är, samt vilket skick de är i. I regel brukar man dock säga att det tar ungefär tre dagar.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify