Våra tjänster

Vi är en allround rörmokare, som du alltid kan kontakta för dina VVS-uppdrag. Vårt mål är att hjälpa dig snabbt och effektivt så att du blir nöjd med oss, och då är alla uppdrag intressanta, små som stora. Det kan vara allt från att rensa avlopp, byta packningar och fixa vattenlås till att göra hela stambyten och stamrenoveringar. Vi gör också nyinstallationer, till exempel av värmesystem.

Personlig och pålitlig service

Våra kunder finns i och omkring Stockholm, och vi servar alla kategorier av husägare, som bostadsrättsföreningar, företag, byggentreprenörer och privatpersoner. Alla kunder får ett bra bemötande och seriös service av oss. Den personliga kontakten är viktig, så det är bara att ringa oss och be om hjälp med det som behövs.

Rena rör i Stockholm

Vi rensar rör med högt tryck och varmvatten, och vi filmar också med kamera inuti rören, så att vi ser i vilket skick de är. Att se hur det ser ut hjälper kunden att fatta rätt beslut om renovering eller relining jämfört med ett helt eller delvis stambyte. Att jobba kostnadseffektivt och med största möjliga miljöhänsyn är viktigt för oss. Vi är också certifierade enligt STVF, Sveriges TV-inspektionsföretag. Vid relining byter man inte ut rören utan sprutar in en elastisk film efter rengöring, så att man skapar ett rör inuti det gamla. Det förlänger rörets livslängd med ungefär 15 år, så det kan vara en kostnadseffektiv lösning på dina rörproblem. Vi har många års erfarenhet av alla sorters rörarbeten. Ring och diskutera dina önskemål med oss.