Boka en rörinspektion

För dig som vill boka en rörinspektion så kan du känna dig fullkomligt trygg i våra händer! Vår personal är inte bara skickliga i sitt yrkesutövande utan vi har också en personalstyrka som kan alla grunderna inom rördragning. Något som vi ser som en garanti för att kunna bedöma skicket på era rör. Och fatta beslut gällande de åtgärder som behövs.

Vi sätter även en heder i en direkt och okomplicerad kommunikation där du som kund hela tiden ska veta exakt vad som sker. Och hur skicket är på just dina rör. En kunskap som är omöjligt att ha om du inte har kunskapen och instrumenten att utföra en rörinspektion. För så länge du inte skruvar isär rören, eller skaffar en egen kamera, så är det omöjligt att veta vad som sker inuti rörsystemet.

Snabbt på plats för rörinspektionen

Den bästa rörinspektionen är den som blir av, brukar vi säga. Men givetvis finns det fler variabler som ska fungera för att du som kund ska känna dig fullkomligt nöjd med servicen. Redan när du kontaktar oss så gör vi en första bedömning för att kunna erbjuda den bästa åtgärden och servicen för just dig. När vi sedan kommer för att utföra rörinspektionen hos dig så är du välkommen att vara närvarande för att se vad vi ser och vad vi kommer fram till.

Efter färdig inspektion och bedömning kommer du inte bara få resultatet utan även en åtgärdsplan för att problemet ska lösas. Men en åtgärdsplan är också mycket viktig för att kunna minimera eller avlägsna kommande problem framöver. För oss är det viktigt att du som kund ska ha så lite bekymmer som möjligt av dina rör i framtiden.

Rörinspektion

Fler tjänster som vi erbjuder

Vi kan erbjuda alla tjänster som du som fastighetsägare behöver gällande ditt rörsystem. Och är det något som vi inte själva utför, som till exempel grävning eller trädfällning, så har vi samarbetspartners som ni tryggt kan lita på. Vi kan även vara behjälpliga vid planering av nyinstallation, montage, inspektionsfrekvenser, stamspolning med mera. Kontakta gärna någon av våra representanter för mer information.