Trygg och säker relining

Vill du göra ett stambyte i din fastighet men drar dig för kostnader och merarbete? Då kanske det är goda nyheter för dig att man faktiskt kan behålla de gamla rören om man gör en relining eller stamrenovering. Metoden innebär att man rensar rören och sedan sprutar in en elastisk film av plast som skapar ett nytt rör inuti det gamla. Därefter inspekterar man med en filmkamera för att kontrollera att allt är tätt och ser bra ut. I området i och runt Stockholm finns det många äldre hus, och vi har många nöjda kunder som anlitar oss.

Vi servar både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med allt inom VVS, och relining är en miljövänlig metod. Dels för att vi inte använder kemikalier, dels för att man sparar in på byggavfall och material eftersom man slipper ombyggnader. Rörens livslängd ökas med 15 år, så relining är en intressant metod för både byggentreprenörer och privata hushåll. Kontakta oss, så berättar vi mer!

relining

Partiellt stambyte är också en möjlighet

Vi filmar med kamera inuti rören, så att det inte råder några tveksamheter om hur rören ser ut inuti eller hur de är dragna. Vi är STVF-certifierade av Sveriges TV-inspektionsföretag och följer alla miljölagar, förordningar och krav. Det vi spolar med är rent varmvatten under högt tryck. Ibland kan rören i vissa partier vara så dåliga att det är läge för att byta ut dem. Då kan man göra ett partiellt stambyte, vilket betyder att man enbart byter rören på en specifik plats.

Hög kvalitet och service

Vi har alltid kundens bästa för ögonen, och vi arbetar kostnadseffektivt och ger hög service. Ibland är det ett fördelaktigt alternativ för husägare att kunna skjuta upp kostnader för stambyte. Men om du som kund verkligen vill ha ett stambyte i hela huset, gör vi det också. Många vill behålla sina vackra mosaikplattor i badrummet och är överlyckliga över att vi kan göra relining åt dem, men i andra fall önskar man en helrenovering av huset inklusive alla rör. Vi ger dig all service du önskar. Hör av dig till oss, så fixar vi rören.