Om oss

Vi brukar säga att vi är rörmokare som arbetar med hjärta och själ. Som kund kan du lita på att vi är proffs på vårt jobb, håller avtalade tider och fortlöpande rapporterar hur projektet framskrider. Vi har tydlig prissättning, arbetar effektivt och seriöst och gör allt för att hålla dina kostnader nere. Exempelvis är relining, stamrenovering, en åtgärd som sparar både material, arbetskostnader och miljö. Dessutom arbetar vi miljövänligt och spolar utan att tillsätta kemikalier.

Alla sorters VVS-uppdrag

Vi utför alla sorters VVS-arbeten i hela Stockholmsområdet åt både privatpersoner och byggentreprenörer. Vad du än har för önskemål, från byte av packningar till installation av värmesystem, finns vi där för dig med hög kvalitet genom hela kedjan från offert till slutinspektion. Hör av dig till oss med dina funderingar, så hjälper vi dig. Vi är kända för vår serviceanda och goda bemötande. Kundens önskemål står i alltid centrum för oss, både när det gäller utförande och tidsramar. En god relation med kunden är det viktigaste för oss och skapar bra förutsättningar att gå vidare med andra projekt längre fram.

Fokus på miljön

Vi är mycket miljömedvetna, och därför är det bra för oss när kunden inte behöver göra kostsamma ombyggnader i onödan. Det sparar tid, pengar och mängder av byggavfall. Vi återvinner så mycket vi kan och arbetar med skonsamma metoder och senaste utrustning för att skydda naturen och miljön. Självklart följer vi miljölagar, förordningar och myndigheternas krav. Du kan lita på att vi kan vårt jobb, så kontakta oss med dina planer och projekt.